Logo
MADE IN ENGLAND

Blog

Pročitajte više o nezi lica i tela

Početna    BLOG
Re-Gen ulje - Malo košta, mnogo vredi
14/06/2015 13:01 / 0 Komentara

Imam suvu kožu koja podrazumeva one dosadne mrlje. Strije su tu da me podsećaju na to koliko volim slatkiše i šta se desi posle rigoroznih dijeta, a imam i ožiljak od operacije koji mi užasno smeta. Polica u mom kupatilu je prepuna raznih kozmetičkih proizvoda. Ali nedavno sam poželela da pojednostavim život i pronađem jedan višenamenski proizvod na koji će moja osetljiva koža dobro reagovati, koji će mi pomoći da poboljšam izgled postojećih i sprečim nastanak novih strija, da mi ožiiljak od operacije ne bude ispupčen i ružan ako je ikako moguće, a i kupatilo će mi izgledati mnogo urednije. Pusti snovi...činilo se kao nemoguća misija. A onda sam čula za Re-Gen ulje od koleginice, cena mu je veoma pristupačna, pa sam rešila da ga probam...

Re-Gen ulje koristim na celom telu. Naravno, možete ga primenjivati samo na određene delove tela čiji izgled želite da poboljšate, ali Re-Gen ulje je odličnan višenamenski hidrirajući preparat. Koža ga lepo upija i ne čini je lepljivom ili klizavom i trenutno je hidrira. Ulje sa dodatkom vitamina E daje koži blistavi i zdrav izgled. To nisam uspela da postignem ni sa nekoliko puta skupljim proizvodima. Strije izgledaju mnogo bolje, a koža na ožiljku i oko njega kao da se izjednačila...Prosto neverovatno.

Re-Gen je san svake žene - u jednom višenamenskom proizvodu dobićete sve što je potrebno za negu kože, a ušteda u novcu je ogromna jer vam mnogo skupih preparata kojima vam je kupatilo zatrpano više neće biti potrebno.

0 Komentara
Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar.
Kliknite ovde da se ulogujute!