Logo
MADE IN ENGLAND

Pitanja i odgovori

Šta još treba da znam o Re-Gen proizvodima?

Početna    PITANJA I ODGOVORI

Pitanja i odgovori

Uvek rado odgovaramo na vaša pitanja o Re-Genu preko našeg Facebook zida, ali je korisno pogledati da li se odgovor na Vaše pitanje već nalazi na našoj listu najčešćih pitanja.

Da li Re-Gen može da pomogne suvoj koži?
Re-Gen asortiman je specijalno formulisan da pomogne veoma suvoj koži. Za održavanje prirodne vlažnosti kože Re-Gen dodatno sadrži PCL Liquid, jedinstven sastojak koji zadržava vlažnost kože i formira tanak zaštitni film na koži koji je štiti od isušivanja.
Da li Re-Gen pomaže protiv strija?
Aktivne komponente Re-Gen asortimana pomažu u zadržavanju vlage na površini kože i pomažu koži da se obnovi i regeneriše. Zahvaljujući tome, stanje kože se poboljšava i smanjiće se pojava strija. Kada se koristi u toku trudnoće, smanjuje se mogućnost pojave strija, a koža postaje meka i glatka.
Da li je Re-Gen dostupan u obliku kreme?
Re-Gen је sada dostupan ne samo kao ulje već i kao krema i serum, tako da je lako pronaći odgovarajući proizvod za specifičnu oblast na telu kojoj je potreban tretman.
Kako se koristi Re-Gen?
Za postizanje optimalne hidratacije, poželjno je da se Re-Gen krema ili ulje nanosi na kožu nakon kupanja, kada je koža topla i vlažna. Nanošenje prstima je najpogodnije za male površine kao što su ožiljci ili strije, kada je važno da se tretira samo određeno područje. Najbolji rezultati se postižu kada se koristi dva puta dnevno. Serum treba koristiti u malim količinama, jedan pritisak na pumpicu je dovoljan, nakon toga nežno umasirati u kožu. Pre nanošenja šminke, poželjno je da se osuši oko 10 min.
Da li Re-Gen pomaže protiv ožiljaka?
Re-Gen asortiman je specijalno formulisan za tretman ožiljaka, strija, suve ili oštećene kože. PCL Liquid zajedno sa prirodnim uljima i ekstraktima lavande, nevena, kamilice i ruzmarina podstiče regeneraciju i obnavljanje kože.
Kako Re-Gen deluje?
Re-Gen sadrži patentiran aktivni sastojak, PCL Liquid koja dokazano održava prirodnu vlažnost kože i pospešuje obnavljanje i regeneraciju kože. Re-Gen asortiman proizvoda sadrži i vitamine A i E, antioksidanse koji pomažu u borbi protiv znakova starenja kože.
Kada Re-Gen može da se upotrebljava za ožiljak nakon operacije?
Re-Gen se može koristiti za ožiljak ubrzo nakon operacije, čim se rana zatvori. Vrlo je važno da se u takvim okolnostima pre upotrebe uradi test-flasterom.
Zašto Re-Gen ne sme da se nanosi na ispucalu kožu?
Ovi proizvodi su pažljivo formulisani tako da sastojci dospeju u odgovarajuće slojeve kože. Koža predstavlja efikasnu barijeru. Nijedan kozmetički proizvod ne treba nanositi na ispucalu kožu jer preko otvorene rane lako može da dospe u krvotok, zajedno sa već prisutnim nečistoćama ili hemikalijama na koži.
Da li je Re-Gen testiran na životinjama?
Nijedan od proizvoda Re-Gen asortimana nije testiran na životinjama. Nijedan ne sadrži komponente koje su testirane na životinjama. U Velikoj Britaniji od 1997.god. nijedan kozmetički proizvod nije testiran na životinjama.
Kada će biti vidljivi rezultati upotrebe?
Rezultati upotrebe Re-Gen seruma će biti vidljivi u roku od tri dana. Za rezultate upotrebe ulja je potrebno malo više vremena, ali poboljšanje se može primetiti već u roku od nedelju dana.
Da li Re-Gen ima rok trajanja?
Re-Gen ima rok trajanja kao i svi kozmetički proizvodi. Na poleđini pakovanja je označeno do kada je najbolje da koristite proizvod. U konkretnom slučaju, to je 12 meseci, a ako se pravilno čuva neotvoren proizvod ima rok trajanja od 5 godina.