Logo
MADE IN ENGLAND

Šta kažu naši korisnici?

Nama veruju hiljade ljudi

Početna    ISKUSTVA

Zbog ovog čudesnog ulja moji prošireni kapilari na nogama su počeli da blede. U Australiji je takvo ulje 4 puta (da 4 puta) skuplje. Kupujem ga u lokalnoj apoteci. Imam i osetljivu suvu kožu i ovo je najbolji preparat za negu kože koji sam koristila. Obožavam ga i svima preporučujem. Takođe je fantastično tokom kupanja, nekoliko kapi je dovoljno i nema miris koji izaziva svrab kože. Lepo je kad ste u prilici da kupite proizvod za negu kože koji je delotvoran i ne košta čitavo bogatstvo. Hvala vam za odličan proizvod.
P.S. Ovo je prvi put da preporučujem neki proizvod.

Annalise

Prijatelj je preporučio Re-Gen kremu mom suprugu kad je imao na nozi suv pečat koji ga je svrbeo godinama i uprkos steroidnim kremama koje mu je lekar prepisao, nikada nije potpuno nestao. Par dana nakon korišćenja Re-Gena, prokomentarisao je da se stanje pečata poboljšava i više mu ne stvara neprijatan osećaj. I dalje ga koristi i izgleda da zaista deluje.

Frantic

Nedavno sam imala plastičnu operaciju jer sam imala veliki ožiljak na vratu. Od tada koristim Re-Gen i zaista mi je pomogao u ublažavanju ožiljka. Lepo miriše i ostavlja prijatan osećaj na koži. Sada sam počela da ga koristim na licu i bore su mi postale ublaženije. Svima bih ga preporučila.

Mrs Helen Butler

“Kao redovan korisnik Re-Gen ulja, volim vaš proizvod ne samo zbog cene, već zbog toga što zaista čini čuda!”

Elin, Bristol

“Nakon upotrebe Re-Gen kreme za oporavak nogu i ruku od ujeda insekata, prezadovoljna sam rezultatima i svim prijateljima pričam o Re-Genu.”

Alyson, Cumbria

Inače nikad ne pišem komentare, ali je ovaj proizvod toliko dobar za mene, da imam potrebu da ostavim komentar. Imam 18 godina i kad god mi se na licu pojavila bubuljica uglavnom je ostajao ožiljak. Čak i sada kada mi se očistilo lice od bubuljica, još uvek imam fleke i ožiljke na licu. Preporučili su mi ovaj proizvod i nakon samo dve nedelje upotrebe vidim veliku promenu na koži. Moja koža je čista i ožiljci su nestali, proizvod je neverovatno delotvoran! Izuzetno je povoljan i zaista ga preporučujem!

Ms. A. R. Blake

“Slučajno sam probala Re-Gen kremu i otkrila da je to odličan lek za moj ekcem!”

Mary, Wales

“Zdravo, Kupila sam pakovanje Re-Gen kreme pre par meseci da isprobam za rozaceu (do marta ove godine šest meseci sam išla na terapiju laserom, ali bezuspešno). Re-Gen zaista deluje i primetila sam razliku posle oko mesec dana korišćenja…Pomogao mi je za rozaceu kao nijedan drugi proizvod, a svašta sam isprobala.
Hvala za ovaj sjajan proizvod…”

Tammy, Somerset

Tražila sam proizvod koji će mi pomoći sa ožiljcima koji su mi ostali na rukama od bubuljica. Mnogi proizvodi su suviše masni i stvarali su još više bubuljica. Re-Gen je lagan i lepo se upija, ima prijatan, blag miris. Možete ga koristiti i za lice. Ne znam kakvi su dugoročni efekti, ali bih ga definitivno preporučila.

Charlotte

Ispričajte nam svoje iskustvo

Hajde da zajedno poboljšamo i razvijemo Re-Gen!

Konstruktivne povratne informacije i pozitivne ocene nam pomažu da poboljšamo i razvijemo naše proizvode. Ukoliko Vam se dopadaju naši proizvodi, molimo Vas da odvojite nekoliko minuta i date svoju ocenu. Takođe, ne zaboravite da napišete kratak pregled o tome šta je dobro i šta nedostaje. Većina novih proizvoda i poboljšanja nastaju zahvaljujući vašim komentarima!

Poništi