Logo
MADE IN ENGLAND

Autorska prava

Početna    Autorska prava

Uslovi poslovanja primenjuju se za kupce sa prebivalištem na području Republike Srbije. Kupcem se smatra svaka punoletna osoba koja prihvata naše uslove poslovanja. Uslovi poslovanja prihvataju se prilikom izrade online porudžbine.

Porudžbina

Kupac poručuje proizvode putem online porudžbe. Proizvodi se naručuju elektronskim putem biranjem određenog proizvoda. Nakon odabira željenog proizvoda ispunjava se obrazac/porudžbenica, kojom unosite Vaše lične podatke kao i podatke o proizvodu te način dostave proizvoda. Nakon toga plaforma traži da potvrdite sve unesene podatke linkom poruči. Sve navedene cene izražene se u dinarima. Nakon što primimo Vašu porudžbinu dobićete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj porudžbi te uputstvom za plaćanje i preuzimanje proizvoda.

Rasprodani proizvodi

U određenim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neke od poručenih proizvoda nismo u mogućnosti isporučiti, odnosno da su neki od proizvoda iz ponude potpuno rasprodani. U slučaju rasprodanih proizvoda, kupac će o tome biti obavešten e-mailom ili putem telefona.

Zamena proizvoda

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

Proizvodi koje vraćate moraju biti kompletni, u originalnoj ambalaži sa svim pripadajućim delovima i dokumentacijom. Kupac je proizvode dužan vratiti o svom trošku na adresu firme Medisana Trade d.o.o.  Nakon što ste nam se javili i vratili proizvod, poslaćemo Vam novi proizvod u zamenu.

Zaštita podataka

Vaše lične podatke koje dobrovoljno dajete sačuvaćemo u našoj bazi kupaca. Vaše lične podatke sakupljamo i koristimo u svrhu obrade porudžbine, slanja promotivnih materijala, te za unapređenje odnosa sa kupcima. Kupac je suglasan da mu se firma Medisana Trade d.o.o. može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektronskom poštom, te mu na kućnu adresu dostavljati propagandne materijale kojim će ga obaveštavati o pogodnostima i novostima u svojoj ponudi. Prilikom izvršenja porudžbine, kupac daje saglasnost za obradu svojih podataka u unaprijed navedene svrhe.

Garantujemo Vam da Vašu e-mail adresu i ostale podatke nećemo davati trećim pravnim i fizičkim licima na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Firma Medisana Trade d.o.o. ne odgovaraju za slučajnu grešku ili grešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojim se uzrokuje slučajno kršenje zaštite Vaših podataka, ali garantuje da će greška biti otklonjena, ukoliko je to moguće.

Zaštita vlasništva

Firme Medisana Trade d.o.o. polaže sva autorska prava na korištenje objavljenog materijala (tekst, fotografije, video) na stranama www.ReGen-Oil.com u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Srbiji. Već objavljene materijale zabranjeno je objavljivati, prodavati ili na bilo koji drugi način koristiti bez saglasnosti firme Medisana Trade d.o.o. U protivnom, kršenje ove odredbe povlači za sobom odgovornost i obavezu naknade načinjene štete.

Plaćanje

Za kupovinu naših proizvoda postoje dva načina plaćanja:

Dostava

Proizvode naručene putem web sajta www.regen-oil.com dostavljamo putem pošte ili kurirskim službama direktno na Vašu kućnu adresu. Dostava podrazumeva sledeće:

Za sve pristigle isporuke primalac potpisuje na dostavnom listu prilikom prijema pošiljke. Pošiljalac će u listi preuzimanja naznačiti referentni broj prateće dokumentacije, pri čemu će kasnije potpisana dostavna lista s referentnim brojem biti dokaz o izvršenoj dostavi.

Ukoliko Vas kurir ne nađe na adresi, kod pokušaja isporuke ostaviće obaveštenje o dospeloj pošiljke na kojoj je naznačen broj pošiljke i broj telefona službe za korisnike, a sama pošiljka vratiće se u pripadajući sabirni centar. Vi samo trebate nazvati službu za korisnike i dogovoriti novu dostavu.